user_mobilelogo

Vocal Coach 2020
Judith Kamerman studeerde klassieke zang aan het Hilversums conservatorium.

Ze studeerde o.a. bij Marianne Blok en Paula de Wit. Ook volgde ze workshops bij Margreet Honing.

Na haar studie ontwikkelde ze zich als liedzangeres met een voorkeur voor het franse repertoire, Ze zong de rol van Belinda in Dido and Aeneas van Purcell en, Genoviève in Suor Angelica van Puccini en soleerde in diverse oratoria.

Ze zong in de show ‘de vier jaargetijden’ van Hans Liberg, speelde Sneeuwwitje in de gelijknamige musical en was zangeres in de kinderliedjesband van Dirk Scheele.

Met pianist Frans van Tuyl maakte ze in 2008 een programma ten bate van War Child; 'I hate music', een theaterprogramma met oa muziek van Leonard Bernstein, Francis Poulenc en Claude Debussy, waarbij ze de regie en vormgeving zelf ter hand nam.

Momenteel houdt zij zich onder andere bezig met concerten met oa. Peter Lusse en Erik Janse, operette en combinaties van lichte en klassieke liederen en aria’s in een theatrale, vaak vrolijke setting, en met klassieke en lichte muziek in de Nederlandse taal.

Ze is oprichtster en dirigente van het Koor Van Vergeten Liedjes, waarmee ze meezingconcerten organiseert voor mensen met dementie.