user_mobilelogo

imagesGHEJQZ1Z   nootjes

Al ruim 30 jaar komen zangers uit alle delen van Nederland bij elkaar om te zingen onder leiding van inspirerende dirigenten.
Stichting Vocatie is in 1991 opgericht omdat het als een gemis werd ervaren dat er tijdens de zomervakantie bij de “eigen” koren niet gezongen kon worden. Vocatie is dan ook een samenvoeging van vocaal en vakantie.

Vocatie 2.0

-Klassiek én lichter repertoire
-Nederlands Kamerkoor én King Singers

-Muziek tussen Bach en Beatles!
Zoals altijd verrassend repertoire


Vocatieweek

De Vocatieweek wordt sinds jaar en dag gehouden in de eerste volle week van augustus. Op maandag komen de zangers binnen en vormen elk jaar na een week weer een (h)echt koor. Stichting Vocatie gaat ervan uit dat de deelnemers de week als een verrijking een aanvulling van hun gewone “zangleven” zullen ervaren.

Onder leiding van ervaren dirigenten en een repetitor studeert u een aantal koorstukken in, die als afsluiting van de week gepresenteerd zullen worden aan belangstellenden.
Gedurende de week is tevens een vocalcoach aanwezig waarbij u individueel of met een medezanger stemcoaching kunt volgen.

Vocatiedag
Naast de vocatieweek organiseert Stichting Vocatie in het voorjaar een vocatiedag. Deze wordt gehouden op een zaterdag en staat los van de vocatieweek. Onder leiding van twee dirigenten studeert u een aantal stukken in rond een bepaald thema. De vocatiedag is inclusief lunch. 

De dag begint om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur met een eindpresentatie voor belangstellenden.

 

 

Privacy statement Stichting Vocatie Castricum